Scribbler 3D pen – Sled or Toboggan


Arbejder med Scribbler 3D pen Velkommen til endnu en film
(find printark i infoboksen her unde) Om min Scribbler Jeg har den her ide om en kælk Som jeg vil lave i 3D til mit dukkehus Og til det har jeg puttet noget guld Og til det har jeg puttet noget guld plastik i Og jeg bruger en hastighed 2 Og jeg vil lave de her ting Og jeg fylder den her ud Med mit guld Og jeg vil lave en mere af dem her Og jeg vil fylde den her ud også Og så udfylder jeg bagsiden af dem begge to Så de vil se pæne ud på begge sider Og så vil jeg komme tilbage Så jeg har lavet de her to På begge sider, så nu vil jeg lave hoved delen Jeg laver top delen nu Så jeg bruger min skabilon Sådan der Og jeg vil også lave bagsiden af den Så den er pæn og tyk Og nu skal du fjerne alle de små Stykker her Og husk den er stadig varm Sådan der Og jeg vil sætte dem her fast Med min Scribbler Så jeg putter dem på, og Så Scribbler jeg Scribbler dem fast Også den anden Jeg tror ikke jeg kan gøre det fra den side Så jeg må gøre det udefra Jeg kunne have gjort det pænere Og der er den Det var det – god fornøjelse Tak fordi du så med

Antonio Breitenberg

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *